До уваги батьків майбутніх першокласників!!!

До уваги батьків майбутніх першокласників
Корнинської громади (с. Корнин та с.Загороща)

З 15 лютого 2021 року по 31 травня 2021 року розпочинається набір дітей до 1-х класів Корнинського ліцею імені Свіржевського Романа Петровичана 2021-2022 навчальний рік.

Набір проводять учителі:Ворона О.Ю., Романішина Л.В.Зарахування учнів до першого класу освітнього закладу відбувається з деякими особливостями. Через адаптивний карантин в усіх навчальних закладах, з метою запобігання поширенню коронавірусу в Україні, батьки (особи, які їх замінюють) можуть подати заяву та відповідні документи онлайн на електронну адресу закладу kornynschool@gmail.com або індивідуально звернувшись до адміністрації ліцею.

Зарахування до ліцею здійснюватиметься на підставі наступних документів:

ЗАЯВИ про зарахування до закладу освіти одного з батьків дитини, поданої особисто (з пред’явленням документа, що посвідчує особу заявника) за зразком згідно з додатком 1 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0564-18#n180;

копії СВІДОЦТВА ПРО НАРОДЖЕННЯ дитини (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документа);

оригіналу або копії МЕДИЧНОЇ ДОВІДКИ за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду» http://znz8.blogspot.com/.

ЛАСКАВО ПРОСИМО ДО НАШОГО ЛІЦЕЮ!